You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rødspættefilet med salat af broccoli og karryristet æble

Rødspættefilet med salat af broccoli og karryristet æble

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Vinter
  • Convenience
  • Jul
  • Fisk i ovn
  • Sunde salater
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Varm rødspættefileterne i ovnen efter anvisningen på pakken eller steg dem på panden. Skær broccolien i meget tynde skiver på et mandolinjern, eller med en meget skarp kniv, læg dem i iskoldt vand, så krøller de flot. Skær æblerne i både og rist dem i lidt olie med karry, salt og peber.

Anret rødspættefileterne på sennepspickles og pynt fisken med broccoli, karryristede æbler og friskplukket dild, server evt. med groft brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Seafood tapas med røget laks, røget hellefisk og rejer
...