You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rødspættefilet med lun linsesalat

Rødspættefilet med lun linsesalat

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Filet
  • Fisk i ovn
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Du kan også bruge panerede rødspættefileter i retten. 

Fremgangsmåde

Linserne udblødes og koges som anvist på pakken.

Det røgede bacon skæres i tern, steges sprødt og afdryppes i sigte.

Squash og peberfrugt skæres i små tern og sauteres i olie med linser, oliven, kapers og knust hvidløg 4-5 min. Kaperslage, honning, bouillon og hakket persille tilsættes. Lad det simre 5-10 min. Inden servering tilsættes de sprøde bacontern, og der smages til med salt og peber.

Rødspættefileterne dampes, tildækket, i ovn ved svag varme 10-12 min. Serveres straks evt. med kartoffelmos tilsmagt med chili og hvidløg.

Tip

Du kan også bruge panerede rødspættefileter i retten. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser
...