You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rødspættefilet med julesalat og appelsinsauce

Rødspættefilet med julesalat og appelsinsauce

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Vinter
  • Filet
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rødspættefileterne dampes i hvidvin tildækket i ovn ved svag varme i 10-12 min.

Appelsinjuicen varmes op og smages til med honning, hvidløg, salt og peber.

Julesalat samt appelsinfileter og appelsinskal vendes i blandingen. Smages til med salt og peber.

Serveres straks med de varme rødspættefileter og ris.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stegt laks med julesalat, dadler, svampe og grøn fettuccine
...