You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rødspætte Bearnaise

Rødspætte Bearnaise

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Convenience
  • Børnenes favoritter
  • Påske
  • Fisk i ovn
  • Jul
  • Efterår
  • Vinter
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Du kan spise frisk kogte kartofler, bagte kartofler eller rodfrugter hertil.

Fremgangsmåde

Fisken sættes direkte ind i ovnen med lidt smør og salt på toppen i ca. 15 minutter ved 185 grader. Tomaterne deles, krydres og grilles på grillpande i 4-5 minutter og krydres med tørret estragon.

Pisk pasteuriserede æggeblommer, citronsaft og æbleeddike sammen i en skål. Tip skålen på skrå, og fortsæt piskningen til at konsistensen er tyk. Smag til med salt, peber, citron og frisk eller tørret estragon.

Bønner blancheres ca. 30 sek. i kogende vand og ristes bagefter på panden med salt og lidt citron.

Pluk urter og vend dem med olie. Læg dem ovenpå fisken ved anretning.

Tip

Du kan spise frisk kogte kartofler, bagte kartofler eller rodfrugter hertil.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Stegt laks med julesalat, dadler, svampe og grøn fettuccine
...