Ingredienser
75g Disko Bay Kutter-Rejer
sesamolie
1 rispapir
2 æg
chiliflager (valgfrit)
sriracha sauce
1 forårsløg (i tynde skiver)
sesamfrø
frisk koriander
Fremgangsmåde
Pisk æggene let og forsigtigt sammen og tilsæt salt.
Pensl en pande med lidt sesamolie og kom rispapiret på ved medium varme. Hæld hurtigt æggene på og fordel det ud så det dækker hele rispapiret. Drys evt. lidt chiliflager over.
Når æggemassen er ved at sætte sig, fordeles sriracha sauce og halvdelen af forårsløgene på.
Når æggemassen har sat sig og rispapiret er blevet gyldent, fordeles rejerne ud på den ene halvdel af omeletten (gem evt. lidt rejer til topping). Vend den anden halvdel af omeletten over og læg den på en tallerken.
Top med sriracha, sesamfrø, rejer, resterende forårsløg og frisk koriander og servér.