Ingredienser
Tip
Passer fint til panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, hellefisk og fiskefilet.
Fremgangsmåde
Snit skalotteløg, riv ingefær og hak hvidløget. Sauter i lidt olie, tilsæt risene og den på pakken anviste mængde vand og salt. Kog risene til de er møre.
Skær squashen i tynde skiver på langs og rist dem ganske kort i lidt olie. Læg skiverne på en bageplade og drys med hakket persille, revet citronskal, pebermix og salt. Tryk krydderierne lidt fast på squashen og lad dem svale af. Rul squashskiverne sammen om 3 fingre og sæt dem i et serveringsfad.
Skyl og slyng spinaten, Mariner spinaten med lidt olivenolie, citronskal og saften af ½ citron, salt og peber. Fyld de kogte ris i squashen og pynt med de marinerede spinatblade. Lun soyaen og jævn af med lidt maizena. Hæld soyaen omkring den fyldte squash. Server straks.
Tip
Passer fint til panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, hellefisk og fiskefilet.