You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ris i aromatisk marinade med squash, hvidløg og ingefær

Ris i aromatisk marinade med squash, hvidløg og ingefær

  • Tilbehør
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit skalotteløg, riv ingefær og hak hvidløget. Sauter i lidt olie, tilsæt risene og den på pakken anviste mængde vand og salt. Kog risene til de er møre.

Skær squashen i tynde skiver på langs og rist dem ganske kort i lidt olie. Læg skiverne på en bageplade og drys med hakket persille, revet citronskal, pebermix og salt. Tryk krydderierne lidt fast på squashen og lad dem svale af. Rul squashskiverne sammen om 3 fingre og sæt dem i et serveringsfad.

Skyl og slyng spinaten, Mariner spinaten med lidt olivenolie, citronskal og saften af ½ citron, salt og peber. Fyld de kogte ris i squashen og pynt med de marinerede spinatblade. Lun soyaen og jævn af med lidt maizena. Hæld soyaen omkring den fyldte squash. Server straks.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Cannelloni af røget laks med sprøde rugbrødschips, rygeost og radiser
...