You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejesurprise i vandbakkelser

Rejesurprise i vandbakkelser

  • Rejer
  • Forret
  • Hapsere og småretter
  • Vinter
  • Kogt og pillet
Tid:40 min.
Portioner:4
Tid:40 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vand og margarine bringes i kog. Mel og fint salt tilsættes, og der røres kraftigt, til dejen slipper gryden. Dejen afkøles, og de sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt. Dejen sættes med to teskeer i toppe på en bageplade. Bages ved 225°C ca. 20 min. 

Pikant flødeosten røres lind med fløde, og de optøede, afdryppede rejer vendes i cremen. Smag til med salt og peber. 

Toppen skæres af vandbakkelsen, og der fyldes lidt fintsnittet salat i bunden. Derefter fyldes rejecremen i, og der pyntes med hakket peberfrugt. Læg låget på og server straks. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks på champignontoast med urtecreme
...