You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejesalat med guacamole, mozzarella og soltørrede tomater

Rejesalat med guacamole, mozzarella og soltørrede tomater

  • Rejer
  • Forret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Sunde salater
  • Sommer
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tø rejerne op i køleskab så de ikke mister for meget smag.

Guacamole:
Del avocadoerne i halve, tag stenen ud og skrab kødet ud med en ske. Hak avocadoen sammen med cremefraiche og hvidløg i en foodprocessor. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Salat:
Vask salaten godt og dryp den af. Skær de soltørrede tomater i strimler. Bryd osten i grove stykker med fingrene. Kom alle ingredienser i en skål og vend det hele let sammen med rapsolie og limesaft. Smag til med salt og peber.

Kom salaten i bunden af 4 dybe tallerkner og fordel rejerne ovenpå. Server med guacamole og et godt brød.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer som Singapore chili-krabbe med spisesalat
...