Ingredienser
Tip
Pisk ikke æg til omeletter for meget for så hæver omeletten ikke så fint.
Du kan udskifte bladsellerien med ganske små broccoli-buketter eller 1 bøftomat, som du har taget kernerne ud af og skåret i små tern. Courgetten kan udskiftes med aubergineskiver.
Fremgangsmåde
Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint. Skær bladselleristilkene i skiver og courgetten og den rensede peberfrugt i tern. Svits alle grøntsagerne på en slip let-pande i en blanding af olivenolie og smør ved svag varme og rør ofte i dem.
Pisk æggene sammen med oregano og krydderier og vend halvdelen rejerne i. Fordel grøntsagerne jævnt over pandens bund og hæld forsigtigt reje-æggemassen over. Dæmp varmen og lad omeletten stivne ved svag varme eller bag den i ovnen (hvis pandens skaft kan tåle det) ved 160-170° C i 15-20 min. til den er smukt hævet og fast. Drys resten af rejerne over ved serveringen og spis lunt brød til.
Tip
Pisk ikke æg til omeletter for meget for så hæver omeletten ikke så fint.
Du kan udskifte bladsellerien med ganske små broccoli-buketter eller 1 bøftomat, som du har taget kernerne ud af og skåret i små tern. Courgetten kan udskiftes med aubergineskiver.