You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejemad med urtecreme, agurk & syltede rødløg

Rejemad med urtecreme, agurk & syltede rødløg

  • Rejer
  • Frokost
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

300g Disko Bay Kutter-Rejer
4 skiver godt brød fx friskbagt surdejsbrød
1 agurk (lange tynde skiver)
syltede rødløg
evt. friske spirer

Urtecreme:
250g hytteost
½ bundt purløg
½ bundt persille
saft fra ½ citron
salt & peber

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne til urtecremen og smag til med salt og peber.

Smør et gavmildt lag urtecreme på hver skive brød og top med agurkeskiver, rejer, syltede rødløg og spirer. Slut af med friskkværnet peber og servér.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kinesisk rejesuppe
...