You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Rejecocktail

Rejecocktail

  • Rejer
  • Forret
  • Vinter
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Børnenes favoritter
  • Nytår
  • Sommer
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Rejecocktails er en klassisk forret, som altid smager fantastisk. Rejecocktail kan med fordel også serveres som hovedret med et lækkert brød til.

Skyl og rens salaten, skær tomaterne i både og fjern kernerne. Skær avocadoen i store tern og vend ternene med revet citronskal og saft. Lav en dressing af hakket purløg, cremefraiche og dijonsennep – smag til med salt og peber.

Skær salaten i mindre stykker og bland den med tomatbåde, avocado, salt og peber. Anret salaten i cocktailglas og læg rejerne ovenpå. Pynt rejecocktailen med frisk dild og citronskiver og servér.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Forret med røget laks og agurkecreme
...