Ingredienser
Tip
Du kan anvende både frosne rejer eller rejer i lage - de to typer kan, når som helst, erstatte hinanden. Læs mere om vores rejer her.
Fremgangsmåde
Kog kyllingekødet mørt i letsaltet vand og køl det helt af. Skær det i smalle strimler eller i små tern.
Rør løgternene sammen med hvidvin og vand og smag dressingen til – den må godt være lidt stærk, hvis I kan lide det. Læg kyllingekødet og rejerne i dressingen, dæk skålen til og stil den i køleskabet mens du ordner grøntsagerne.
Fjern alle kerner og skillevægge fra peberfrugten og chilien, skær peberfrugten i tern og snit chilien i meget tynde strimler.
Skræl agurken, flæk den på langs og skrab kernerne ud med en lille ske. Flæk stykkerne i kvarte og skær dem i ca. 1 cm. tykke skiver. Hak dilden.
Kom alle grøntsagerne og dilden i skålen til kyllingekød og rejer og vend det hele rundt, så alt bliver godt blandet. Stil den tildækkede skål i køleskabet igen og lad salaten trække i endnu en times tid.
Denne salat er ret ”våd”, og det skal den være. Server den direkte fra køleskabet og hæld den op i små portionsskåle uden for meget væde ved. Kværn peber over og dyp væden op med lunt brød.
Det er en utroligt forfriskende spise på en varm sommerdag – og samtidig både sund og kalorielet.
Tip
Du kan anvende både frosne rejer eller rejer i lage - de to typer kan, når som helst, erstatte hinanden. Læs mere om vores rejer her.