You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Reje-tapas med kyllingebryst og peberfrugt

Reje-tapas med kyllingebryst og peberfrugt

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Sommer
  • Lage
  • Kogt og pillet
Tid:120 min.
Portioner:4
Tid:120 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Du kan anvende både frosne rejer eller rejer i lage - de to typer kan, når som helst, erstatte hinanden. Læs mere om vores rejer her.

Fremgangsmåde

Kog kyllingekødet mørt i letsaltet vand og køl det helt af. Skær det i smalle strimler eller i små tern.

Rør løgternene sammen med hvidvin og vand og smag dressingen til – den må godt være lidt stærk, hvis I kan lide det. Læg kyllingekødet og rejerne i dressingen, dæk skålen til og stil den i køleskabet mens du ordner grøntsagerne.

Fjern alle kerner og skillevægge fra peberfrugten og chilien, skær peberfrugten i tern og snit chilien i meget tynde strimler.

Skræl agurken, flæk den på langs og skrab kernerne ud med en lille ske. Flæk stykkerne i kvarte og skær dem i ca. 1 cm. tykke skiver. Hak dilden.

Kom alle grøntsagerne og dilden i skålen til kyllingekød og rejer og vend det hele rundt, så alt bliver godt blandet. Stil den tildækkede skål i køleskabet igen og lad salaten trække i endnu en times tid.

Denne salat er ret ”våd”, og det skal den være. Server den direkte fra køleskabet og hæld den op i små portionsskåle uden for meget væde ved. Kværn peber over og dyp væden op med lunt brød.

Det er en utroligt forfriskende spise på en varm sommerdag – og samtidig både sund og kalorielet.

Tip

Du kan anvende både frosne rejer eller rejer i lage - de to typer kan, når som helst, erstatte hinanden. Læs mere om vores rejer her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer med grøntsagsbånd og rygeost
...