You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pil-selv rejer med spidskål og karotter i mild BBQ- og sennepsdressing

Pil-selv rejer med spidskål og karotter i mild BBQ- og sennepsdressing

  • Rejer
  • Sommer
  • Skalrejer
  • Forret
  • Frokost
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit spidskål fint, evt. på et mandolinjern. Snit gulerødder i tynde strimler på langs.

Rør spidskål og gulerødder sammen med mayonnaise, barbecuesauce og dijonnaise og smag til med salt og peber. Krydr med masser af dild.

Pil rejerne, anret på salaten og drys med basilikum, dild og purløg.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget grønlandsk hellefisk med porre i nøddemarinade og hummus
...