You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pil-selv rejer i åben omelet med vilde urter og rejecroutons

Pil-selv rejer i åben omelet med vilde urter og rejecroutons

  • Rejer
  • Forret
  • Med skal
  • Skalrejer
  • Sommer
  • Efterår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pil rejerne. Rist skaller og hoveder samt ½ fed hvidløg i smør ved lav varme til de er gyldne og smørret dufter dejligt. Fjern skaller og hvidløg fra smørret og rist tern af sandwichbrød i smørret, til de er gyldne. Drys med paprika og salt.

Snit forårsløgene fint. Pisk æggene sammen og lav en åben omelet. Tilsæt forårsløg og server omeletten straks med masser af pillede rejer, ristede croutoner, rucola og urter på toppen.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks med æble-rødløgsvinaigrette
...