You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pasta med røget laks, kapers, citrus og bagte tomater

Pasta med røget laks, kapers, citrus og bagte tomater

  • Laks
  • Hovedret
  • Røget & gravad
  • Forår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tomaterne halveres, vendes med knust hvidløg, salt og peber og bages ca. 4 timer ved 65°C. Alternativt kan der bruges 200 g semidried tomater i olie.

Pastaen koges 1 min. mindre end anvist på pakken og skylles i koldt vand.

Bouillonen koges op, og pasta samt 1 spsk. citronsaft, olivenolie og fintrevet citronskal tilsættes og simrer under omrøring ca. 2 min. Pastaen optager herved smag fra væden.

Strimler af røget laks, kapers, tørrede tomater og basilikum vendes i pastaretten, og der smages til med salt og peber.
Server straks - evt. med lunt brød og chiliolie.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Disko Bay Kutter-Rejer i asiatisk salat med glasnudler og soya
...