arrow-downdownload-pdfdownload-pdfflag-caflag-dkflag-deflag-en-CAUKflag-frflag-jpflag-noflag-seChinaicon-docIcon Emailicon-facebookicon-linkedinGroupPDFGroup 2Asset 3icon-sharePlay button Copynewsletterpanpoint-shopprint-iconprintquotesensoricsignsticktip
You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Pasta med røget laks, kapers, citrus og bagte tomater

Pasta med røget laks, kapers, citrus og bagte tomater

  • Laks
  • Hovedret
  • Røget & gravad
  • Forår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tomaterne halveres, vendes med knust hvidløg, salt og peber og bages ca. 4 timer ved 65°C. Alternativt kan der bruges 200 g semidried tomater i olie.

Pastaen koges 1 min. mindre end anvist på pakken og skylles i koldt vand.

Bouillonen koges op, og pasta samt 1 spsk. citronsaft, olivenolie og fintrevet citronskal tilsættes og simrer under omrøring ca. 2 min. Pastaen optager herved smag fra væden.

Strimler af røget laks, kapers, tørrede tomater og basilikum vendes i pastaretten, og der smages til med salt og peber.
Server straks - evt. med lunt brød og chiliolie.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks på champignontoast med urtecreme
...