You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pasta med ærtepesto, rejer & burrata

Pasta med ærtepesto, rejer & burrata

  • Hovedret
  • Lage
  • Rejer
  • Kogt og pillet
  • Frokost
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

300g Disko Bay Kutter-Rejer

400g pasta

2 burrata

100g ærter 

125g sukkerærter (i mindre stykker) 

 

Ærtepesto: 

150g ærter 

1 bundt basilikum 

ca. 4 myntekviste 

30g parmesan 

40g hasselnødder (ristede)

1 fed hvidløg 

saft fra ½ citron 

½ dl olivenolie 

½ dl vand 

salt & peber 

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem gerne lidt af kogevandet til senere.

Blend alle ingredienserne til pestoen sammen i en blender eller minihakker. Tilføj langsomt olivenolie og vand til du opnår den ønskede konsistens.

Vend ærtepestoen og ærterne i pastaen og tilføj evt. lidt af kogevandet fra pastaen. Vend rejerne i sammen med eller top med dem til sidst for et smukt udtryk. Anret pastaen i dybe tallerkener og top med burrata, sukkerærter, friskkværnet peber og frisk basilikum og/eller mynte. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Rejesalat
...