Ingredienser
Tip
Passer fint til panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins eller hellefisk.
Fremgangsmåde
Kog pastaen al dente. Rens spidskålen og skær den i halve. Placér spidskålen i en gryde eller på en pande med skærefladen ned. Drys med skiver af hvidløg, citronskal og dryp med olivenolie, salt og peber. Tilsæt 4 spsk. vand, læg låg på og damp kålen mør. Tag kålen op, skær stokken væk og rul dem sammen som på billedet.
Rist æblerne i samme gryde eller pande med lidt mere olie, krydder med salt og peber. Tag æblerne op og kog panden af med lidt vand eller hønsebouillon. Tilsæt fløde/mælk og jævn med maizena. Pisk saucen op og smag til med salt og peber.
Vend pastaen i saucen og anret kålruller, æbler og pasta i et stort fad og drys med finthakket purløg.
Tip
Passer fint til panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins eller hellefisk.