You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pasta i cremet sauce med spidskål og æbler

Pasta i cremet sauce med spidskål og æbler

  • Tilbehør
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente. Rens spidskålen og skær den i halve. Placér spidskålen i en gryde eller på en pande med skærefladen ned. Drys med skiver af hvidløg, citronskal og dryp med olivenolie, salt og peber. Tilsæt 4 spsk. vand, læg låg på og damp kålen mør. Tag kålen op, skær stokken væk og rul dem sammen som på billedet.

Rist æblerne i samme gryde eller pande med lidt mere olie, krydder med salt og peber. Tag æblerne op og kog panden af med lidt vand eller hønsebouillon. Tilsæt fløde/mælk og jævn med maizena. Pisk saucen op og smag til med salt og peber.

Vend pastaen i saucen og anret kålruller, æbler og pasta i et stort fad og drys med finthakket purløg.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Æggepandekager med rød stenbiderrogn, broccoli og persille
...