Ingredienser
200g Disko Bay Kutter Rejer
400g kartofler
4 æg
50g stenbidderrogn (evt. blanding af røde & sorte)
ca. ½ agurk
radiser (halveret/tynde skiver)
kapersbær
dild
purløg
Flødeostecreme:
100g flødeost (naturel)
1,5 dl skyr/creme fraiche
½ bundt purløg
saft fra ½ citron
salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne og halver dem derefter.
Kog æggene til de er smilende, eller som du ønsker dem. Halver dem eller skær dem i kvarte.
Skær tynde skiver agurk på et mandolinjern eller med en grøntsagsskræller. Rul de tynde skiver til små spiraler.
Anret flødeostecreme, kartofler, æg, rejer, stenbiderrogn, agurkspiraler, kapersbær og radiser som en krans på et fad. Drys med salt og peber og top med frisk dild og finthakket purløg.
Flødeostecreme:
Rør alle ingredienserne sammen til flødeostecremen og smag til med salt, peber og citronsaft.