You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Påskekrans med rejer, stenbiderrogn & flødeostecreme

Påskekrans med rejer, stenbiderrogn & flødeostecreme

  • Stenbiderrogn
  • Frokost
  • Rogn
  • Hovedret
  • Gæstemad
  • Hapsere og småretter
  • Kogt og pillet
  • Forår
  • Forår
  • Sommer
  • Rejer
Tid:ca. 30 min.
Portioner:4
Tid:ca. 30 min.
Portioner:4

Ingredienser

200g Disko Bay Kutter Rejer

400g kartofler 

4 æg 

50g stenbidderrogn (evt. blanding af røde & sorte) 

ca. ½ agurk

radiser (halveret/tynde skiver) 

kapersbær

dild

purløg 

 

Flødeostecreme

100g flødeost (naturel) 

1,5 dl skyr/creme fraiche 

½ bundt purløg 

saft fra ½ citron 

salt og peber 

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og halver dem derefter.

Kog æggene til de er smilende, eller som du ønsker dem. Halver dem eller skær dem i kvarte.

Skær tynde skiver agurk på et mandolinjern eller med en grøntsagsskræller. Rul de tynde skiver til små spiraler.

Anret flødeostecreme, kartofler, æg, rejer, stenbiderrogn, agurkspiraler, kapersbær og radiser som en krans på et fad. Drys med salt og peber og top med frisk dild og finthakket purløg.

Flødeostecreme

Rør alle ingredienserne sammen til flødeostecremen og smag til med salt, peber og citronsaft.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Hummersuppe med rejeravioli, cremet porre og dild
...