You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Paneret rødspætte med ærtepure og sprøde salater

Paneret rødspætte med ærtepure og sprøde salater

  • Rødspætte
  • Hovedret
  • Smørrebrød
  • Filet
  • Convenience
  • Rejer
  • Jul
  • Fisk i ovn
  • Sandwich og wraps
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

De frosne rødspætter lægges på en bageplade med bagepapir og varmes i ovn som anvist på pakken.

Ærter, hvidløg, mayonnaise, citronskal og -saft hakkes på en foodprocessor og smages til med salt og peber.

Rugbrødsskiverne smøres med et tyndt lag mayonnaise. Salat fordeles derpå. Fisken og ærtepureen lægges ovenpå og der pyntes derefter med rejer, stenbiderrogn, rejer og dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget laks og couscoussalat med avocado, tomater og oliven
...