You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Panerede rødspætter med sommersalat

Panerede rødspætter med sommersalat

  • Rødspætte
  • Rejer
  • Hovedret
  • Sommer
  • Filet
  • Jul
  • Convenience
  • Gæstemad
  • Børnenes favoritter
  • Fisk i ovn
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

De frosne rødspætter lægges på en bageplade med bagepapir og tilberedes som anvist på pakken.

Mayonnaise og creme fraiche røres sammen med hellefisken. Radisser og agurk vendes i og sommersalaten smages til med citron, salt og peber.

Smør rugbrødet med et tyndt lag mayonnaise. Salaten fordeles derpå, og derefter de lune fiskefileter. Top med sommersalaten og pynt med rejer og dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønne bønner og rødløg i olivenolie med mild chili
...