You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Panerede rejer med aioli

Panerede rejer med aioli

  • Rejer
  • Convenience
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

300 g panerede rejer

friske salatblade

kruspersille

 

Aioli:

2 æggeblommer

2 tsk sennep

2 tsk eddike

salt

peber

2-3 fed hvidløg, hakket eller knust

1,5 dl neutralolie (raps eller solsikke)

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommerne med lidt sennep, eddike, salt og finhakket hvidløg.

Tilsæt olie langsomt mens der piskes i aiolien indtil den ønskede konsistensen opnås. Smag til med salt og peber.

Tilbered de panerede rejer direkte fra frost i ovn ca. 5 min. ved 200°C varmluft eller i friture 1-2 min v. 180°C.

Snit salatbladene fint og anret rejerne på salat med aioli.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Skindstegt laks på spinat med rosmarinstegte perleløg
...