You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Pandekager med dildstuvede rejer

Pandekager med dildstuvede rejer

  • Rejer
  • Hovedret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Børnenes favoritter
  • Sommer
  • Sandwich og wraps
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved middel varme. Rør melet i og rør til en homogen masse. Tilsæt bouillonen lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt grofthakket dild og rejer. Smag til med salt og peber, og afkøl stuvningen.

Stuvningen fordeles på pandekagerne, som rulles samnen og lægges side om side i et ovnfast fad. Drys med fintrevet parmesan og bag pandekagerne i en forvarmet ovn 8 min. ved 200°C.

Server f.eks. med grøn salat: Vend rucola med fintsnittet rødløg, citronskal og dild. Smag til med sesamolie, citronsaft, salt og peber.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Fond på rejer, chili og ingefær
...