Ingredienser
Tip
Hvis du og din familie ikke bryder jer om stærk mad, så vælg tomater med basilikum og tilsæt selv hvidløg efter smag.
Fremgangsmåde
Gør alle grøntsagerne i stand. Skær dem i ensartede, ret store stykker og dup dem tørre med køkkenrulle. Vend dem grundigt i olivenolien og spred dem ud i bunden af et ovnfast fad hvor de skal helst ligge i ét lag. Sæt grøntsagerne utildækket i en 180° C varm ovn og bag dem i cirka 20 min. Rør rundt i dem af og til.
Hæld tomaterne i en gryde og tilsæt løg, peberfrugt og bouillon. Bring saucen i kog, smag til med salt og peber. Dæmp varmen og lad den simre sagte i cirka 1⁄2 time.
Sæt ovnens temperatur op til 190° C. Læg de frosne rødspættefileter på et ovnfast fad og stil dem ind ved siden af grøntsagerne. Bag dem i 20 min. eller efter anvisningen på emballagen.
Drys grøntsagerne med groft salt og peber, vend persillen i og server dem til de sprøde rødspættefileter sammen med tomatsaucen.
Tip
Hvis du og din familie ikke bryder jer om stærk mad, så vælg tomater med basilikum og tilsæt selv hvidløg efter smag.