You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ovnbagt hellefiskeloins med rødbede, balsamico og ricotta

Ovnbagt hellefiskeloins med rødbede, balsamico og ricotta

  • Hellefisk
  • Hovedret
  • Loin
  • Efterår
  • Fisk i ovn
  • Nytår
Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vask og skyl rødbederne grundigt og læg dem i et ildfast fad med olivenolie, balsamico, citronskal, timian, hele hvidløgsfed og rødløg skåret i både samt salt og peber. Bag det hele i ovnen ved 180° C i ca. 35 min. til rødbederne er møre.

Læg hellefisken i et forvarmet, smurt ildfast fad, krydr med salt og peber og dæk fadet med et låg eller folie. Bag fisken i ca. 15-20 min. ved 125° C.

Rør ricottaen med lidt salt og peber. Smør ricottaen i bunden af tallerknerne, læg den ovnbagte fisk, rødbeder og rødløg på ricottaen, hæld lidt af saften fra rødbederne omkring fisken og pynt med friskplukket dild.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Suppe med rejer og ærtepuré
...