Ingredienser
Fremgangsmåde
4 stykker optøet hellefiskefilet lægges i et ildfast fad og krydres med salt og peber. Der kommes en lille klat på toppen. Fisken afdækkes med film og bages i ovn i ca. 10-15 min. ved 130C. Pas endelig på at den ikke får for meget.
Damp ærterne i lidt vand med en anelse smør i 5-6 min. Mos dem groft med en gaffel og smag til med salt og peber.
Kog blomkålen mør i fløden. Pas på at den ikke sætter sig i bunden –så rør hele tiden i gryden og tilsæt evt. lidt ekstra væde, hvis det bliver nødvendigt. Blend fløden og blomkålen til en lind puré og smag til med salt, peber og citronsaft.
Blanchér hurtigt dilden i kogende vand og køl den af i isvand. Pres den godt af for væde og blend den med olien i et par minutter. Smag til med salt.
Læg blomkålspuréen i midten af tallerkenen, ærtemosen ovenpå og fisken på toppen. Kom lidt dildolie udenom og pynt med lidt friske krydderurter.