You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Ovnbagt hellefisk med frisk pasta, stegte svampe og kapers

Ovnbagt hellefisk med frisk pasta, stegte svampe og kapers

  • Hellefisk
  • Efterår
  • Hovedret
  • Sommer
  • Forår
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 stk. hellefisk portioner, optøede

500 g. frisk pasta, evt. med spinat

400 g. blandede svampe

100 g. kapers

1/2 l. fløde

2 bouillonterninger, fisk

1 lille bundt purløg

vegetabilsk olie

salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde

Skær svampene i mundrette stykker, og steg dem på en hed pande, i olie til de er gyldne.

Tilsæt kapers, fløde og bouillonterninger, og kog det ind til fløden begynder at tykne.

Krydre fiskene med salt og peber, og bag dem i en forvarmet ovn 20 min. v. 200°C.

Kog pastaen i saltet vand efter anvisningen på pakken, og sigt vandet fra.

Fordel pasta, sauce og fisk på fire tallerkener, drys med hakket purløg og server straks

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dildmarinerede krebsehaler med gulerodfettuccine og appelsin
...