Ingredienser
Fremgangsmåde
Fiskene krydres med salt og peber og pensles med BBQ-sauce. Hver enkelt loin rulles stramt i film. Enderne bindes med snor, og de overhældes med kogende vand. Herved holder de formen og tager imod marinaden. Lad dem ligge i det varme vand 4 min. og sæt dem herefter på køl.
De sorte bønner udblødes i koldt vand 10 timer på køl.
Bønnerne koges, til de er møre - ca. 30 min. i usaltet vand og afkøles.
Mangoen udstenes skrælles og skæres i tern. Chilien udkærnes og hakkes fint.
Persillen hakkes fint, og hvidløget knuses.
Bønner, chili, hvidløg, persille og appelsinsaft vendes sammen og smages til med salt og peber. Fiskestykkerne pakkes ud af filmen og bages i en forvarmet ovn 6 min. ved 200°C. Anret de varme fisk på mangosalsaen og server straks.
Mangosalsaen bør smages til lige inden servering, da bønnerne absorberer en del salt.