Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4
Ingredienser
1 pk røget laks
100 g rød eller sort stenbiderrogn
1 lille rødløg (finthakket)
0,5 bundt purløg (finthakket)
citronskal eller citronsaft
4 stk. lakridsrod
Fremgangsmåde
Start med at komme stenbiderrognen i en sigte og skyl forsigtigt overskydende farve af. Dernæst blandes rognen med finthakket rødløg og purløg. Smag evt. til med lidt citronskal eller citronsaft.
Blandingen placeres i bunden af et vinglas eller andet. Læg en lakridsrod over hvert glas og balancér en skive røget laks henover.
Vi elsker at høre fra jer!
Vi elsker at høre fra jer!
Jane fra Veksø har sendt os dette billede af hendes bud på opskriften.
Hvis du også har kastet dig ud i en af vores opskrifter, så tag os endelig på Instagram eller skriv til os.