Ingredienser
Tip
Forretten er en nem opskrift på rejer og avocado, som samtidig smager godt. Forretten kan med fordel også laves som hovedret.
Prøv også vores forret med Disko Bay Kutter-Rejer i dild-olie her.
Fremgangsmåde
Skær de grønne asparges i tynde strimler og læg dem i koldt vand. Skræl avocadoerne og purér dem med citronsaft, salt og peber. Kom puréen i en sprøjtepose. Del salaten i enkeltblade og pisk cremefraiche og tomatpuré med salt og peber til det bliver stift. Hæld massen i en sprøjtepose.
Sprøjt små toppe af avocadopuré og cremefraiche/tomatdressing på tallerkenerne. Fordel salatblade, rejer og aspargesstrimler henover. Pynt med masser af plukket dild og revet citronskal.
Tip
Forretten er en nem opskrift på rejer og avocado, som samtidig smager godt. Forretten kan med fordel også laves som hovedret.
Prøv også vores forret med Disko Bay Kutter-Rejer i dild-olie her.