Ingredienser
400g Grønlandsk hellefisk filetportioner (optøet)
400g cherrytomater
100g oliven (stenfri)
1 rødløg
1 bundt persille
2 spsk rødvinseddike
2 spsk olivenolie
1 citron
salt og peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Halvér cherrytomaterne og skær oliven i tynde skiver. Skær rødløget i tynde både og hak persillen.
Kom cherrytomater, oliven, rødløg, persille, rødvinseddike, olivenolie, salt og peber i en skål. Riv skallen fra citronen i og bland det hele godt sammen. Hæld derefter tomatblandingen i et fad.
Læg fileterne af hellefisk i fadet oven på tomatblandingen.
Skær citronen i tynde skiver og placer dem ovenpå fisken.
Bag fadet i ovnen i ca. 15 minutter.
Servér straks og top med frisk persille. Servér evt. med pasta, grønne linser eller quinoa.