Ingredienser
Fremgangsmåde
Fjern stenene fra avocadoerne, løft frugtkødet ud med en ske og skær det i tern. Dryp det straks med citronsaft for at forhindre at det misfarves af luftens ilt. Rens peberfrugterne og skær dem og courgetten i ca. 11⁄2 cm. store tern. Lad majskernerne dryppe af.
Smag olien til med citronsaft og citronskal, chilisauce og krydderier og vend myntebladene i. Bland alle grøntsagerne i dressingen sammen med kyllingeternene og lad salaten trække mens du steger totopos.
Skær hver tortilla i 8-12 trekanter og steg dem sprøde og gyldne i godt varm majsolie. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Læg salatblade og rucola langs kanten af et lavt, halvdybt fad og anret salaten i midten. Pynt den med let knuste baconskiver, rejerne og et par mynteblade og server den straks med de sprøde, varme totopos til.