Ingredienser
Tip
Læg ikke kartoffelsalaten sammen for tidligt da agurken har en tendens til at gøre dressingen for tynd.
Drys et tykt lag ekstrastore, Disko Bay Kutter-Rejer over den grønne kartoffelsalat – og du har en lækker sommerfrokostret!
Fremgangsmåde
Kartoffelsalaten: Skær kartoflerne i skiver. Rør yoghurten lind med koldt vand og smag den til med salt og peber og vend persille og løvstikke i. Snit salaten og fordel den i bunden af et lavt fad. Læg halvdelen af kartoffelskiverne samt bladselleri i skiver over og dæk med halvdelen af dressingen. Læg resten af kartoflerne og grøntsagerne på og fordel det sidste af dressingen over dem.
Citronpynten: Smag smørret til med tomatpuré, paprika og peber og del det i 4 lige store portioner. Stil citronskiverne på en tallerken og top kryddersmørret derpå. Sæt dem herefter i køleskabet så smørret kan blive stift og iskoldt inden serveringen.
Vend rødspættefileterne i mel tilsat salt og peber. Klap det blidt ind i dem på begge sider og ryst det overflødige af. Brun smørret på en slip-let pande og steg rødspættefileterne ved middel varme i ca. 3 min. på den ene side. Vend dem forsigtigt ved hjælp af en stor spatel og steg dem i 2 min. på den anden side. Træk panden væk fra varmen og lad rødspættefileterne hvile i et par minutter.
Anret rødspætterne på 4 varme tallerkener. Læg herefter en citronskive med paprikasmør på hver, og servér dem med kartoffelsalaten.
Pres citronsaft over fisken og lad det krydrede smør smelte på den – og nyd den herlige smag!
Tip
Læg ikke kartoffelsalaten sammen for tidligt da agurken har en tendens til at gøre dressingen for tynd.
Drys et tykt lag ekstrastore, Disko Bay Kutter-Rejer over den grønne kartoffelsalat – og du har en lækker sommerfrokostret!