You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Marinerede rejer på salat af urter

Marinerede rejer på salat af urter

  • Rejer
  • Forret
  • Lage
  • Kogt og pillet
Tid:20 min.
Portioner:4
Tid:20 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Mariner rejerne i dijonsennep, sukker, rødvinseddike og dild.

Grill brødskiverne ved 180° C i ovnen i et par minutter. 

Blancher peberfrugten og tag skindet af. Skær frugtkødet i små tern.

Skyl salaten.

Kog balsamicoeddiken i en gryde for svag varme og lad den reducere til ca. det halve. 

Anretning: 
Skær toastbrødet ud i små trekanter, arranger dem på tallerkener og læg rejerne på brødet. Lav en lille rede af frisèesalaten i midten. 

Pynt med rød peberfrugt, kørvel og lav et fint mønster af balsamicoeddiken.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Torskeloin med skalrejer, grillede asparges og rejesmør
...