Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4
Ingredienser
1 bdt. persille
Tip
Som erstatning for savoykål kan du fx bruge hvidkål eller spidskål.
Fremgangsmåde
Skær kålen i grove både og blancher dem i hårdt saltet vand, 2 spsk salt til 4 liter vand, til de er al dente. Afdryp kålen godt på et viskestykke og placer bådene i et ildfast fad.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel. Rør godt og tilsæt mælken lidt ad gangen. Kog igennem til det tykner og smag til med revet parmesan, presset hvidløg, salt og peber. Hæld saucen over kålen og bag den ved 225°C grader, til saucen er gylden.
Server straks retten drysset med mere parmesan og hakket persille.
Tip
Som erstatning for savoykål kan du fx bruge hvidkål eller spidskål.