You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Laksecarpaccio med broccoli, ræddiker og marinade af ingefær og soya

Laksecarpaccio med broccoli, ræddiker og marinade af ingefær og soya

  • Laks
  • Forret
  • Filet
  • Efterår
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Laksefilet kan evt. erstattes med hellefisk.

Fremgangsmåde

Skræl ræddikerne og skær i dem tynde skiver. Læg dem i koldt vand og snit forårsløget helt fint.

Skær laksefileten i strimler.

Del broccolien i små buketter og steg dem i olie i ganske få sekunder. Den friske ingefær rives ned på panden. Smag til med soja.

Afdryp de skiveskårne ræddiker og mariner dem med lidt citronsalt, olie, salt og peber. 

Fordel laksestrimlerne på tallerkenerne. Drys med broccoli, ræddiker og forårsløg.

Tip

Laksefilet kan evt. erstattes med hellefisk.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Røget hellefisk à la carpaccio med kapers og sprød parmesan
...