Ingredienser
Tip
Laks i ovn er en af de bedste, hurtigste og nemmeste fiskeretter, der findes, og som altid er en sikker succes. Brug evt. andre fisk som f.eks. hellefisk, sej og torsk.
Fremgangsmåde
Dup laksefileterne tørre og drys dem med lidt salt.
Skær porrer og kinakål i strimler og kog dem 3 min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe godt af og fordel dem i bunden af et lavt, ovnfast fad. Laksefileterne lægges ovenpå – skær evt. laksen i mindre stykker først.
Rør fløde, ketchup, eddike, dijonsennep og karry sammen og fordel sovsen over laks og grøntsager så alt bliver dækket.
Sæt fadet utildækket i en 225°C varm ovn og bag retten i 20-25 min. til alt er mørt, og overfladen har en fin farve.
Server med godt brød.
Tip
Laks i ovn er en af de bedste, hurtigste og nemmeste fiskeretter, der findes, og som altid er en sikker succes. Brug evt. andre fisk som f.eks. hellefisk, sej og torsk.