You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Klassisk rejemad med Disko Bay Kutter-Rejer

Klassisk rejemad med Disko Bay Kutter-Rejer

  • Rejer
  • Forret
  • Smørrebrød
  • Sommer
  • Vinter
  • Lage
  • Påske
  • Kogt og pillet
  • Jul
  • Børnenes favoritter
  • Sandwich og wraps
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

Prøv også vores opskrift på Disko Bay Kutter-Rejer i hyldeblomstvinaigrette og sprøde salater eller læs mere om vores Disko Bay Kutter-Rejer her.

Fremgangsmåde

Skær brødet i skiver og rist det i lidt smør på panden. Drys med salt.

Hak dild fint og rør halvdelen sammen med mayonnaisen. Skær tomaterne i både og fjern kernerne. Skyl salaten og dryp den godt af.

Mariner salaten med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber og anret på de ristede brødskiver. Vend rejer sammen med den resterende hakkede dild og tomatbåde og krydr med salt og peber.

Anret rejerne på salaten og riv citronskal over, server med dildmayo og ekstra citron.

Server rejemaden som en forret, eller brug den som en lækker frokost.

Tip

Prøv også vores opskrift på Disko Bay Kutter-Rejer i hyldeblomstvinaigrette og sprøde salater eller læs mere om vores Disko Bay Kutter-Rejer her.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Dildmarinerede krebsehaler med gulerodfettuccine og appelsin
...