Ingredienser
Tip
Du kan bruge friske eller frosne champignoner i skiver i stedet for de tørrede, kinesiske svampe og i øvrigt følge opskriften.
Hvis du ikke bryder dig om fiskesuppe, kan du vælge en ikke for kraftig grøntsagssuppe i stedet.
Fremgangsmåde
Læg de afdryppede rejer i vinen og tilsæt ingefær og sojasauce. Stil skålen i køleskabet og lad rejerne marinere 1⁄2-1 time.
Læg svampene i blød i varmt vand i ca. 20 min. Tag dem så op, fjern de seje stilke og kasser dem. Skyl hattene og skær dem i smalle strimler.
Skyl bønnespirerne og lad dem dryppe af i en sigte. Bælg ærterne hvis du bruger friske.
Tilbered ægnudlerne efter anvisningen på emballagen og hold dem varme.
Bring suppen i kog og tilsæt svampene. Lad dem koge i 5 min. og kom så bønnespirer og ærter i. Lad suppen komme i kog igen og tilsæt straks rejerne og deres marinade samt skalrejerne og ægnudlerne. Kog rejesuppen op for sidste gang og server den med det samme pyntet med persilleblade.
Sæt sojasauce på bordet så alle kan krydre sin suppe efter behag.
Tip
Du kan bruge friske eller frosne champignoner i skiver i stedet for de tørrede, kinesiske svampe og i øvrigt følge opskriften.
Hvis du ikke bryder dig om fiskesuppe, kan du vælge en ikke for kraftig grøntsagssuppe i stedet.