Ingredienser
Tip
Til 4 personer skal en randform på ca. 1 liter eller 1,5 liter bruges.
Alternativt kan opskriften ganges op til 8 eller 12 personer for at fylde en almindelig randform ud.
Fremgangsmåde
Husblassen udblødes i koldt vand.
Mayonnaise, citronsaft og karry røres sammen.
Smelt husblassen over vandbad med det vand, som hænger ved. Afkøles til det er håndvarmt.
Fløden piskes let. Stenbiderrogn samt hakket dild røres i. Mayonnaisen vendes forsigtig i, og der smages til med salt og peber. Husblassen tilsættes, og det hele hældes i en randform. Kaviarranden stilles i køleskabet i ca. 2-3 timer, eller til den er stiv. Løsnes i kanten, vendes ud på et fad og pyntes med rejer.
Server med lunt brød og smør.
Tip
Til 4 personer skal en randform på ca. 1 liter eller 1,5 liter bruges.
Alternativt kan opskriften ganges op til 8 eller 12 personer for at fylde en almindelig randform ud.