You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Kartofler med kant på panden

Kartofler med kant på panden

  • Tilbehør
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Tip

I stedet for æbleeddike kan du sagtens bruge hvidvinseddike, og vesterhavsost i stedet for parmesan.

Server til f.eks. panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, letpanerede rødspætter og torsk m.v.

Fremgangsmåde

Vask kartoflerne og skær dem i tykke skiver.

Skær løgene i skiver og giv bønnerne et opkog i 30 sekunder i kogende vand. 

Sæt panden på komfuret, steg kartoflerne af i olie, smør med sennep og steg ved svag varme. Tilsæt bønner, løg og æbleeddike og lad det snurre til alt er mørt. Smag til med salt og peber. 

Kom persille og citronsaft og -skal på.

Hvis du har lyst så tilsæt en bunke reven ost – fisken danser…

Tip

I stedet for æbleeddike kan du sagtens bruge hvidvinseddike, og vesterhavsost i stedet for parmesan.

Server til f.eks. panerede rødspætter, fyldte rødspætter, sprødbagte torskeloins, letpanerede rødspætter og torsk m.v.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Kartoffelblinis med rejer og harissa
...