You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Kartoffelsalat med stenbiderrogn, hytteost og røget hellefisk

Kartoffelsalat med stenbiderrogn, hytteost og røget hellefisk

  • Hellefisk
  • Stenbiderrogn
  • Hovedret
  • Sommer
  • Røget & gravad
  • Sunde salater
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne med skind i ca. 15-17 minutter og køl dem af.

Skær kartoflerne i skiver og vend dem med hytteost, salt, peber og forårsløg skåret i tynde skrå skiver.

Læg skiver af røget hellefisk på 4 tallerkener. Fordel salaten af kartofler derpå og pynt med stenbiderrogn og frisk dild. Dryp rapsolie over inden servering.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Skalrejer med grillede asparges, brød-crumble og friske krydderurter
...