You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Karrystuvede rejer med ris

Karrystuvede rejer med ris

  • Rejer
  • Forret
  • Hovedret
  • Lage
  • Kogt og pillet
  • Børnenes favoritter
  • Vinter
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Løget hakkes fint og sauteres i smør sammen med karry. Melet drysses på, og mælken tilsættes sammen med chutney. Lad stuvningen simre til passende konsistens. 

Finthakket dild tilsættes, og der smages til med salt og peber.

Rejerne vendes i inden servering (må ikke koge med). 

Serveres med ristet brød og kogte ris.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Grønlandske skalrejer med grøntsagsbånd og rygeost
...