Ingredienser
Tip
Bulgur er fremstillet af hvede og er et nemt og sundt tilbehør til mange retter. Du kan variere den ved at koge snittede grøntsager og forskellige urter eller krydderier sammen med den. Bulgur kan erstattes af løse ris.
Fremgangsmåde
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Svits dem i smørret til de safter og dæmp så varmen. Lad dem snurre til det halve af væden er fordampet. Smag til med salt og peber og hold dem varme.
Hæld bulguren i en sigte, skyl den godt under den kolde hane og lad den dryppe af. Hak løget og kom det og bulguren i en gryde sammen med laurbærbladet og hæld bouillonen på. Kog bulguren mør på ganske lavt blus (følg anvisningerne på posen), fjern laurbærbladet og smag så bulguren til med presset hvidløg og peber.
Hak persillen og vend den i sammen med champignonerne og deres væde og de fleste af de afdryppede rejer. Lad gryden stå på ganske lavt blus i nogle minutter til alt er gennemvarmt – rør grundigt, men forsigtigt rundt af og til og tilsæt lidt hvidvin eller grøntsagsbouillon hvis det virker for tørt.
Hæld hvidløgsbulguren op i en varm skål og pynt den med kvarte cherrytomater og resten af rejerne.
Server den sprøde salat til sammen med citronbåde så alle selv kan dryppe citronsaft på deres portion.
Tip
Bulgur er fremstillet af hvede og er et nemt og sundt tilbehør til mange retter. Du kan variere den ved at koge snittede grøntsager og forskellige urter eller krydderier sammen med den. Bulgur kan erstattes af løse ris.