You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hummercappuccino med krydderurtemarinerede rejer

Hummercappuccino med krydderurtemarinerede rejer

  • Rejer
  • Hummer
  • Gæstemad
  • Forret
  • Efterår
  • Vinter
  • Nytår
Tid:15 min.
Portioner:4
Tid:15 min.
Portioner:4

Ingredienser

Fremgangsmåde

Snit purløg og persille fint.

Vend rejerne med olivenolie, purløg og hakket persille. Smag til med salt og peber.

Varm suppen og hæld den i varme kopper.

Varm mælken under kraftig piskning - til den er luftig og skummende. Kom mælkeskum på toppen af suppen og drys med purløg.

Server de marinerede rejer samt groft brød til.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget laks i brændt hjertesalat med rysteribs og sesamknas
...