You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hoisinglaseret torskeloins

Hoisinglaseret torskeloins

  • Gæstemad
  • Hovedret
  • Fisk i ovn
  • Forår
  • Loin
  • Sommer
  • Efterår
  • Vinter
  • Torsk
  • Forår
Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4

Ingredienser

400g loins af Stillehavstorsk (optøet)  

1 broccoli (små buketter) / 400g aspargesbroccoli 

olivenolie 

salt   

2 forårsløg (tynde ringe) 

cashewnødder

frisk koriander

lime 

 

Hoisinsauce

3 spsk hoisin 

1 spsk soyasauce 

1 spsk honning 

1 spsk sesamolie 

saft fra ½ lime 

2 fed hvidløg 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 190 grader. 

Rør alle ingredienser til hoisinsaucen sammen. 

Kom torsken i et ildfast fad og fordel saucen udover så alle sider er godt dækket.   

Vend broccolibuketterne/aspargesbroccoli i lidt olivenolie og salt og kom dem i fadet med torsken eller på en bageplade for sig selv. 

Bag torsk og broccoli i ovnen i ca. 15 minutter. 

Top med forårsløg, hakkede cashewnødder, frisk koriander og lidt limesaft. 

Server evt. med ris. 

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Persillebagt hellefiskefilet med perlebyg, fennikel og persilleolie
...