Tid:25 min.
Portioner:4
Tid:25 min.
Portioner:4
Ingredienser
400g loins af Stillehavstorsk (optøet)
1 broccoli (små buketter) / 400g aspargesbroccoli
olivenolie
salt
2 forårsløg (tynde ringe)
cashewnødder
frisk koriander
lime
Hoisinsauce:
3 spsk hoisin
1 spsk soyasauce
1 spsk honning
1 spsk sesamolie
saft fra ½ lime
2 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 190 grader.
Rør alle ingredienser til hoisinsaucen sammen.
Kom torsken i et ildfast fad og fordel saucen udover så alle sider er godt dækket.
Vend broccolibuketterne/aspargesbroccoli i lidt olivenolie og salt og kom dem i fadet med torsken eller på en bageplade for sig selv.
Bag torsk og broccoli i ovnen i ca. 15 minutter.
Top med forårsløg, hakkede cashewnødder, frisk koriander og lidt limesaft.
Server evt. med ris.