Tid:35 min.
Portioner:4
Tid:35 min.
Portioner:4
Ingredienser
Tip
Hellefisk kan evt. erstattes med lakseportioner.
Fremgangsmåde
Rens rodfrugterne og del dem i store stykker. Kog dem helt møre i en gryde under låg og blend dem til en glat puré med smørret. Smag til med salt, peber, hakket persille og purløg.
Kog hønsebouillon, sherry og sherryeddike ind til passende konsistens og smag det til.
Riv tomaterne på et rivejern og lad tomatkødet dryppe af i en sigte.
Hak skalotteløget fint og læg det i sigten sammen med lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.
Rist fisken på panden til den er gylden.
Fordel den varme puré på tallerkenerne. Læg fisken ovenpå og dæk toppen af fisken med tataren. Hæld lidt sauce omkring puréen.
Tip
Hellefisk kan evt. erstattes med lakseportioner.