Ingredienser
4 stk. letpaneret hellefisk med citron og persille
200 g. bacon, helt stykke
1 dl. sennepsfrø
1/2 dl. eddike
1/2 dl. vand
50 g. sukker
1 dl. solsikkekerner
1 spidskål
2 pærer
1 dl. kraftig fjerkræbouillon
100 g. parmesanost
1 lille bundt kørvel
salt og peber, frisk fra kværn
Fremgangsmåde
Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.
Skær baconen i grove strimler og steg dem i ovn 12-13 min. v. 200°.
Kog sennepsfrøene op med eddike, vand og sukker, og lad dem trække 10 min.
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er gyldne.
Snit spidskålet, overhæld det med kogende vand og lad det trække i 4 min.
Hæld vandet fra og vend spidskålen med bouillon og fintrevet parmesanost, smag til med salt og peber.
Læg salaten på fire tallerkener, fordel bacon, sennepsfrø, pærebåde, solsikkekerne og plukket kørvel over. Læg de varme fisk på og server straks.