Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
4 stk. letpaneret hellefisk med hvidløg og urter
300 g. hvedekerner
400 g. rosenkål
400 g. grønne bønner
200 g. rucolasalat
100 g. parmesanost
5 dl. kraftig fjerkræbouillon
1 dl. soyasauce
1 lime
salt og peber, frisk fra kværn
Fremgangsmåde
Kog hvedekernerne i 20 min. i saltet vand.
Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.
Rens bønner og rosenkål og blancher dem i kogende vand 4 min.
Kom de drænede hvedekerner i en gryde, med rosenkål, bønner, bouillon og soya.
Lad det simre under omrøring i 5 min. Tilsæt herefter parmesanost og rucola og vend det hele godt sammen.
Smag til med salt og peber og server straks med de varme fisk og limebåde.