You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefisk på edemamebønner, ærter med palmekål, brunet smør og estragon

Hellefisk på edemamebønner, ærter med palmekål, brunet smør og estragon

  • Hellefisk
  • Convenience
  • Hovedret
  • Fisk i ovn
  • Børnenes favoritter
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 stk. letpaneret hellefisk med citron og persille

400 g. ekstra fine ærter, fra frost

400 g. bælgede edemamebønner, fra frost

2 palmekål

2 spsk. BBQ-krydderi

4 spsk. citronolie

2 spsk. citronsaft

1 lille bundt estragon

200 g. smør

salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde

Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.

Fjern de grove stokke fra palmekålene og kom dem i en skål med de frosne edemamebønner og ærter. Overhæld dem med kogende så det dækker, og lad det trække i 5 min.

Brun smørret i en gryde ved jævn varme, og træk det til side.

Hæld vandet fra grøntsagerne og vend dem med BBQ-krydderi, plukket estragon, citronolie og citronsaft. Smag til med salt og peber, og server straks med de varme fisk og brunet smør.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Varmrøget laks i grov burgerbolle med lyncoleslaw
...