Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4
Ingredienser
4 stk. letpaneret hellefisk med citron og persille
400 g. ekstra fine ærter, fra frost
400 g. bælgede edemamebønner, fra frost
2 palmekål
2 spsk. BBQ-krydderi
4 spsk. citronolie
2 spsk. citronsaft
1 lille bundt estragon
200 g. smør
salt og peber, frisk fra kværn
Fremgangsmåde
Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.
Fjern de grove stokke fra palmekålene og kom dem i en skål med de frosne edemamebønner og ærter. Overhæld dem med kogende så det dækker, og lad det trække i 5 min.
Brun smørret i en gryde ved jævn varme, og træk det til side.
Hæld vandet fra grøntsagerne og vend dem med BBQ-krydderi, plukket estragon, citronolie og citronsaft. Smag til med salt og peber, og server straks med de varme fisk og brunet smør.