You have an outdated browser

Please update your browser

Update browser
Se Alle opskrifter
Hellefisk på bagte beder med kikærter, syltet rødløg og brøndkarse

Hellefisk på bagte beder med kikærter, syltet rødløg og brøndkarse

  • Hellefisk
  • Børnenes favoritter
  • Fisk i ovn
  • Convenience
Tid:30 min.
Portioner:4
Tid:30 min.
Portioner:4

Ingredienser

4 stk. letpaneret hellefisk med hvidløg og urter

800 g. blandede beder, alternativt blot rødbeder

5 fed hvidløg

2 rødløg

1 dl. eddike

1 dl. vand

100 g. sukker

2 ds. kogte kikærter

2 spsk. BBQ-krydderi

vegetabilsk olie

1 potte brøndkarse

salt og peber, frisk fra kværn

Fremgangsmåde

Skræl bederne og vend dem med olie, knust hvidløg, salt og peber. Bag dem i ovn i 20 min. v. 200°C.

Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.

Pil rødløgene og skær dem i både. Kog bådene i eddike, vand og sukker i 5 min. og sæt dem til side.

Dræn kikærterne, skyl dem og steg dem gyldne på pande i olie med BBQ-krydderi i 5-6 min.

Dræn de syltede løg og vend dem med de varme beder, stegte kikærter og plukket brøndkarse.

Smag til med salt og peber og server straks med de varme fisk.

N 12' 34'' 56''' W 78' 12'' 34'''
Næste opskrift: Regnbueørred med karryristet fennikel og æblevinaigrette
...