Ingredienser
4 stk. letpaneret hellefisk med hvidløg og urter
800 g. blandede beder, alternativt blot rødbeder
5 fed hvidløg
2 rødløg
1 dl. eddike
1 dl. vand
100 g. sukker
2 ds. kogte kikærter
2 spsk. BBQ-krydderi
vegetabilsk olie
1 potte brøndkarse
salt og peber, frisk fra kværn
Fremgangsmåde
Skræl bederne og vend dem med olie, knust hvidløg, salt og peber. Bag dem i ovn i 20 min. v. 200°C.
Tilbered fiskene i ovn, direkte fra frost i 15-20 min. v. 200°C.
Pil rødløgene og skær dem i både. Kog bådene i eddike, vand og sukker i 5 min. og sæt dem til side.
Dræn kikærterne, skyl dem og steg dem gyldne på pande i olie med BBQ-krydderi i 5-6 min.
Dræn de syltede løg og vend dem med de varme beder, stegte kikærter og plukket brøndkarse.
Smag til med salt og peber og server straks med de varme fisk.